LinkedIn

  • Persoonlijke pagina

  • Bedrijfspagina

Twitter

  • Persoonlijke Tweets

  • Bedrijfs Tweets

Pinterest

  • Persoonlijke pagina

  • Bedrijfspagina

Facebook

  • Persoonlijke pagina

  • Bedrijfspagina

Social Media:
Facebook
LinkedIn
Twitter

Starten met Social Media

Je wilt starten met Twitter, Facebook, LinkedIn of Pinterest maar weet niet hoe? Bij Drasco webdiensten kunnen we je helpen bij het gebruik Social Media. Het volledig uitbesteden kan ook.

Facebook

Facebook is een gratis sociaal netwerk, waar mensen en bedrijven hun interesses delen met anderen. Het is wereldwijd het grootste sociale netwerk. Meer dan 1,3 miljard gebruikers. Naast het hebben van een persoonlijke account is het mogelijk om op Facebook een bedrijfspagina te maken. Wil je een bedrijfspagina op Facebook? Of wil je alle berichten uitbesteden. Vraag naar de mogelijkheden.

Twitter

Wil je persoonlijke of zakelijke Twitter berichten gaan versturen. Of wil je weten hoe vaak de naam van je bedrijf binnen Twitter wordt genoemd? Wil je bijvoorbeeld een Twitter account maar heb je niet de tijd om het allemaal uit te zoeken? Wij pakken het graag voor je op. Van het aanmaken van een persoonlijk of een bedrijfs account tot aan het maken van een geautomatiseerd Twitter plan. Wij kunnen het voor je regelen.

Pinterest

Inspiratie opdoen of inspiratie delen. Kennis opdoen of kennis delen. Daar draait het binnen Pinterest om. Pinterest biedt je de mogelijkheid om onder je eigen naam borden en pins aan te maken. Borden over bepaalde onderwerpen, pins als gevisualiseerde plaatjes. Dat is het concept van Pinterest. Laat met plaatjes zien wie je (of bedrijf) bent en wat je wilt delen. Pinterest heeft de afgelopen jaren een grote groei doorgemaakt. Pinterest wordt zowel door privé-personen als bedrijven gebruikt.  Wil je een (bedrijfs) pagina op Pinterest? Vraag naar de mogelijkheden.

LinkedIn

LinkedIn is op dit moment het grootste wereldwijde zakelijke netwerk. Hier kun je je profileren als professional en lid worden van diverse, mogelijk voor jou relevante, groepen. Deze groepen bieden vaak interessante informatie. Daarnaast is het ook mogelijk om op de hoogte te worden gehouden over diverse netwerkbijeenkomsten. Door te linken met andere personen kun je een netwerk opbouwen. Nog geen LinkedIn account? Wij kunnen een LinkedIn account voor je aanmaken.
Wil je graag een bedrijfspagina? Ook dat kunnen we voor je regelen.
Vraag naar de mogelijkheden.

Pin It on Pinterest