1 Eenvoudige gebruikers omgeving om je content aan te passen.

Iedereen is in staat om binnen WordPress zijn of haar content aan te passen. Door deze eenvoud bent u niet meer afhankelijk van een webontwikkelaar die elke kleine aanpassing in rekening brengt. M.a.w. woorden, aanpassen van uw content kunt u zelf doen en is dus goedkoper.

Daarnaast is het binnen WordPress  mogelijk om meerdere toegangsniveaus vast te leggen. Hierdoor is het mogelijk gebruikers alleen daar toegang te geven waar zij aanpassingen moeten kunnen doen.

 2 Eenvoudig van ontwerp wisselen

Wilt u uw website een modern jasje geven? Geen probleem. Het wisselen van een WordPress theme is relatief eenvoudig. U hoeft daarvoor niet eerst een webontwikkelaar te benaderen. Er zijn inmiddels veel eenvoudige themes te krijgen. Wilt u toch iets speciaals, dan zult u daarvoor een WordPress specialist moeten raadplegen. Deze zal u graag vertellen wat de mogelijkheden en de kosten zijn.

3 Modulair van opbouw

WordPress bestaat uit een basis. Op deze basis kunt u als het ware diverse extra modules plaatsen. Modules met diverse functionaliteit. Op deze manier bent u in staat de basis uit te breiden tot een behoorlijk uitgebreid geheel. Dikwijls geheel naar uw smaak en wensen.

4 Open source

WordPress is een open source CMS. WordPress is door een grote wereldwijde groep mensen gemaakt. Allemaal mensen met passie voor het vak.

5 WordPress is gemaakt voor optimale SEO

Ook al heeft u een mooie website, u wilt wel graag dat u door klanten wordt gevonden. WordPress is een CMS die zo gebouwd is waardoor uw website het beste wordt gevonden. M.a.w. geoptimaliseerd voor zoeken.

6 WordPress is erg populair

Ten tijde van dit schrijven is WordPress meer dan 72,5 miljoen keer geïnstalleerd. Wereldwijd is dit ook het meest gebruikte CMS. Dit geeft al wel aan hoe populair WordPress is.

7 Inclusief Blog systeem

In de begindagen van WordPress, 10 jaar geleden, was deze eerst gebouwd als blog systeem. Daardoor bezit de huidige WordPress versies een goede Blog mogelijkheid. Voor iemand die graag een dagelijkse of wekelijks blog wil bijhouden mooi meegenomen.

8 WordPress is volwassen geworden

Als je alles in ogenschouw neemt kun je stellen dat WordPress een volwassen CMS is geworden. Tal van grote bedrijven maken er tegenwoordig gebruik van. Wilt u weten welke? Klik dan hier.

 

Toelichting:

CMS = Content Management Systeem

Theme = Een geïnstalleerde laag die bepaalt hoe uw website er uiteindelijk uit komt te zien. Vaak voorzien van extra functionaliteit.

SEO = Search Engine Optimization

Pin It on Pinterest

Share This